array(1) { [0]=> array(8) { ["id"]=> string(1) "1" ["name"]=> string(9) "Instagram" ["title"]=> string(9) "Instagram" ["icon"]=> string(9) "instagram" ["link"]=> string(34) "https://www.instagram.com/metak.az" ["position"]=> string(1) "1" ["active"]=> string(1) "1" ["trash"]=> string(1) "0" } }

Xırtıldayan alma dilimləri (çips)

Sizə bir sirr açmaq istəyirik: biz almanı çox sevirik! Buna görə də bügün sizinlə növbəti ləziz resepti paylaşmağı fikirləşdik. Bu dəfə Langu bağlarında yetişən "Pink Lady" sortu ilə. Beləliklə, bizə lazım olan ərzaqlar bunlardır:

 

  • 3 ədəd alma
  • Darçın
  • Şəkər

 

Almaları dairəvi formada doğrayıb dilimləri şəkər və darçınla yaxşı-yaxşı qarışdırıb soba qabına düzürük və 90o istilkili sobada 3 saat bişiririk. 3 saatdan sonra sobanı sondürüb, almaları orada daha bir saat saxlayırıq. Sönmüş sobada almalar daha da xırtıldayan olacaqlar.

 

Nuş olsun!

20.02.2017